LÄTTBAKADE BROWNIES
Rör ihop smeten, grädda och skär upp i rutor. Enklare kan det knappast bli!
Ca 24 st
175 g smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 krm salt
1½ tsk vaniljsocker
3 ägg
2½ dl vetemjöl
150 g hackad mörk choklad eller knappar
Garnering:
florsocker
Sätt ugnen på 175°.
Smält smöret och ta från värmen. Rör i socker, kakao, salt och vaniljsocker. Rör i äggen, ett i taget, och vänd i mjöl och choklad. Blanda samman allt till en smet och bred ut den i en form, ca 20 x 30 cm, klädd med bakpapper.
Grädda i mitten av ugnen 18 - 20 minuter. Låt svalna och skär i rutor. Pudra med florsocker.
OBS! Det ska vara mycket kakao i smeten - kakorna blir härligt chokladiga!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar