MUMSIGA HALLONTARTELETTER
20 st
125 g rumsvarmt smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 dl florsocker
1 ägg
Fyllning:
200 g cream cheese
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
150 g frysta hallon
Sätt ugnen på 200 grader.
Kör matfett och mjöl i matberedare till en grynig massa. Tillsätt florsocker och ägg och kör till en smidig deg. Tryck ut i metallformar och grädda 10 - 12 minuter tills de fått fin färg. Låt svalna innan du tar bort formarna.
Gör fyllningen och fördela den i formarna. Toppa med hallon.
20 st
125 g rumsvarmt smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 dl florsocker
1 ägg
Fyllning:
200 g cream cheese
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
150 g frysta hallon
Sätt ugnen på 200 grader.
Kör matfett och mjöl i matberedare till en grynig massa. Tillsätt florsocker och ägg och kör till en smidig deg. Tryck ut i metallformar och grädda 10 - 12 minuter tills de fått fin färg. Låt svalna innan du tar bort formarna.
Gör fyllningen och fördela den i formarna. Toppa med hallon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar